Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Z menšieho bytu do väčšieho? S nami okamžite a bez starostí

Z menšieho bytu do väčšieho? S nami okamžite a bez starostí

Kúpili ste si menší útulný byt, usadili ste sa a pekne si nažívate. Ako to už ale býva, počet členov domácnosti sa zvykne rozrásť, a v takom prípade prirodzene vznikla potreba mať viac miesta a súkromia.

Nech už máte akékoľvek dôvody, prečo by ste si radi zaobstarali niečo väčšie, predtým než sa vrhnete do hľadania, bolo by fajn oboznámiť sa s úlohami, ktoré vás čakajú na ceste za novým domovom.

Výber väčšieho bytu, predaj starého, kúpa nového a vytúžené sťahovanie. Asi sa pýtate, v akom poradí je ideálne urobiť tieto kroky tak, aby ste sa nemuseli stretnúť s možnými komplikáciami, ako je napríklad riešenie podnájmu alebo zaťažovanie blízkych v prípade, že predáte starý byt a ešte nebudete mať k dispozícii ten nový. Alternatív, ako to úspešne zvládnuť je síce niekoľko, no nie každá je pohodlná a efektívna.

Je logické, že ak by ste radi financovali váš nový byt predajom starého, potrebujete najprv ten starý predať, získať financie a až potom kúpiť nový. Tento krok však môže byť sprevádzaný určitými úskaliami so samotným predajom bytu, pretože nie je žiadnym tajomstvom, že byt sa lepšie predáva, ak v ňom nebývate. Vaše osobné veci by mohli prekážať v pocite domova potencionálnemu budúcemu majiteľovi, preto keď máte záujem nehnuteľnosť predať rýchlo a dobre, odporúča sa ju vypratať a zbaviť všetkého, čo by mohlo narúšať dojem poriadku a harmónie z pohľadu potenciálneho kupujúceho.

Ak by ste sa rozhodli odsťahovať z bytu skôr a pomôcť tak k jeho ľahšiemu predaju, museli by ste zasa vopred vyriešiť nové bývanie. Rovnaký problém by vás mohol stretnúť aj v prípade, keby sa vám síce podarilo byt predať ešte počas bývania v ňom, no následná kúpa nového by sa nepodarila okamžite. Časovo skĺbiť tieto dve veci je síce ideálne, no nie vždy sa to podarí.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Radi by sme vám ponúkli riešenie, ako si zabezpečiť nové bývanie, pri ktorom vám nevzniknú zbytočné starosti a získate čas na výhodný predaj starého.

Vďaka našej službe - prenájom s možnosťou neskoršieho odkúpenia máte možnosť najprv si zabezpečiť novú nehnuteľnosť, nasťahovať sa do nej a následne si pokojne bez starostí či možného časového nátlaku uskutočniť predaj starého bytu. Stačí si len vybrať nehnuteľnosť, o ktorú máte záujem, my ju pre vás kúpime, vy sa okamžite nasťahujete, budete ju užívať ako vlastnú a dostanete toľko času, koľko budete potrebovať, aby ste svoj starý byt predali a dofinancovali ten nový.

S nami dokážete aj takúto neľahkú situáciu vyriešiť jednoducho a bez stresu. Nemusíte viac odkladať kúpu väčšieho bytu alebo mať obavy, či dokážete časovo skĺbiť predaj a následnú kúpu, nemusíte riešiť prechodné bývanie ani sa spoliehať na pomoc blízkych. Stačí využiť našu službu a hladko si zabezpečiť nové bývanie.

Ak je pre vás táto ponuka zaujímavá, neváhajte nás kontaktovať, sme pripravení vám ihneď pomôcť.

« späť na všetky články