Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Uvedomelé podnikanie preniká do investičného sektora.

Uvedomelé podnikanie preniká do investičného sektora

BizPartner Group ako prvá slovenská spoločnosť prináša na náš trh uvedomelé realitné investovanie. Unikátny biznis model kombinuje vo svete overený rent-to-own systém a vytvára obojstranne výhodné spojenie medzi investormi a záujemcami o vlastné bývanie bez čakania na hypotéku.

Bežné investovanie do nehnuteľností sa na Slovensku dlhodobo teší pomerne veľkej obľube. Prečo? Ide totiž o veľmi bezpečnú a relatívne stabilnú investíciu s uspokojivým výnosom. Na druhú stranu, príprava a správa takejto “investičnej nehuteľnosti” vyžaduje určité znalosti, čas a financie. Pri výbere nehnuteľnosti sa pripravte na pomerne náročný prieskum trhu, dobrý odhad pri výbere vhodnej nehnuteľnosti či zmluvnú agendu. 

Po kúpe nehnuteľnosti prichádzajú na rad drobné úpravy či jej rekonštrukcia. Až potom sa môžete pustiť do hľadania vhodných nájomníkov. Kúpou a prenajatím nehnuteľností to však nekončí. Priebežne musíte riešiť problémy s nájomníkmi, ich striedanie, počítať s výpadkami nájmu, zabezpečovať drobné úpravy či zúčastňovať sa domových schôdz.

Okrem toho môžu nastať aj nepríjemné situácie v podobe ochladenia trhu s nehnuteľnosťami, zvýšenia úrokových sadzieb či vedľajšie efekty vysokej inflácie, ktoré môžu mať podstatný vplyv na rentabilitu investícii do nehnuteľností.

Ako sa efektívne chrániť? Existuje pohodlnejší, bezpečnejší a efektívnejší spôsob investovania do nehnuteľností, ako ich priamy nákup, ktorý funguje aj v čase stagnácie či poklesu trhu.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Uvedomelé investovanie do nehnuteľností s rozprávkovým výnosom a sociálnym prínosom.

Skupina BizPartner Groupuž viac ako 15 rokov podniká v oblasti nehnuteľností, a ako prvá a jedíná na Slovensku ponúka investovanie do rokmi osvedčeného biznis modelu rent-to-own, teda prenájom s neskorším odkúpením. Svojim investorom ponúka možnosť participovať na jeho výnosoch veľmi zaujímavým, pohodlným a skutočne bezpečným spôsobom.

Ide o investovanie do nehnuteľnosti, ktoré skupina nakupuje prostredníctvom svojej rent-to-own služby, vďaka ktorej je zabezpečená 100% obsadenosť a výrazne vyšší výnos, ako pri bežnom investovaní do nehnuteľností.

“Ako realitný developer sme pri predaji vlastných nehnuteľností prichádzali do styku s problémom na strane našich klientov, ktorí mnohokrát nevedeli získať financie na odkúpenie rezervovanej nehnuteľnosti do svojho vlastníctva. V roku 2013 sme sa v rámci svojich projektov rozhodli vyriešiť tento problém službou dočasného prenájmu s možnosťou odkúpenia neskôr, ktorá výrazne rozšírila okruh záujemcov o naše nehnuteľnosti. Dnes je táto služba celoštátne rozšírená a naši klienti ju využívajú na získanie akejkoľvek nehnuteľnosti aj v prípade, keď jej kúpu nemôžu financovať bežne dostupnými spôsobmi. Týmto spôsobom sme pre klientov nakúpili už viac ako 300 nehnuteľností a dopyt po tejto službe neustále rastie. Rozhodli sme sa ju preto podporiť unikátnym realitným fondom - BizPartner Investments, ktorý predstavuje jedinečný systém uvedomelého investovania. Dosiahnite spolu s nami zaujímavé výnosy a zabezpečte svoju investíciu záložným právom k nehnuteľnosti”.

Martin Fodor, CEO, BizPartner Group

Uvedomelé investovanie do nehnuteľností prinieslo za minulý rok investorom až 12 % výnos. Na druhej strane biznis modelu je viac ako 300 spokojných klientov. Tí si napriek neschválenej hypotéke vopred zaistili nehnuteľnosť, po akej túžia, za férové podmienky a bez obáv z inflácie.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Investičný fond BizPartner Investments, príležitosť byť súčasťou unikátneho projektu.

Investičný fond BizPartner Investments je fond priamo nadvädzujúci na služby rent-to-own, čo ho radí medzi bezpečné, predvídateľné a výnosné investičné príležitosti. Ponúka vám výnos 8 až 16 % p.a. s mesačným vyplácaním výnosu a tiež nadštandardné zabezpečenie investície formou exkluzívneho záložného práva k nehnuteľnosti z portfólia fondu.

“Investujeme do nehnuteľností, ktoré nakupujeme pre vopred známych zákazníkov a za vopred dohodnutých časových a finančných podmienok. Vďaka nášmu modelu nehnuteľnosti nakupujeme pod ich trhovú hodnotu a vždy majú zabezpečený nadštandardný pravidelný výnos.”

Všetci investori vo fonde získajú taktiež prednostné právo na úpis akcií služby rent-to-own, čo sprevádza aj získanie prístupu k výhodnejším zdrojom financovania pri expanzii do krajín CEE a zvýšenie výnosov pre investorov nad 25% p.a. 

Investičný fond BizPartner Investment je registrovaný u Národnej banky Slovenska.

Chceli by ste vedieť viac o možnostiach investovania do nehnuteľností s nami?

Kliknite sem alebo nás kontaktujte na telefónnom čísle +421911660535.

« späť na všetky články