Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Férový cesta k vlastnému bývaniu.

Férová cesta k vlastnému bývaniu formou prenájmu s možnosťou odkúpenia neskôr

Mať vlastné bývanie, prípadne inú nehnuteľnosť, sa u nás na Slovensku považuje za jeden z dôležitých faktorov pre spokojné a úspešné vedenie života. Financovanie kúpy nehnuteľnosti štandardne realizujeme niektorým z dvoch najčastejších spôsobov. Je všeobecne známe, že najpoužívanejším spôsobom financovania kúpy nehnuteľnosti určenej na bývanie je pomocou hypotéky alebo úveru. Menej častým, no o to príjemnejším a jednoduchším spôsobom je kúpa nehnuteľnosti v hotovosti. Faktom je, že pri dnešných cenách nehnuteľností ich dokáže kúpiť v hotovosti len pomerne úzka skupina z nás. Naopak, hypotéku alebo úver dokážu získať mnohí a mnohí z nás tak už aj urobili.

Nie však vždy, keď potrebujete získať hypotéku alebo úver na nehnuteľnosť, dokážete splniť všetky požiadavky a podmienky bánk hneď alebo v krátkom čase. V takom prípade neostáva nič iné, ako na vyriešenie tejto situácie počkať a kúpu nehnuteľnosti i napriek neustálemu rastu cien na trhu odkladať. To vás však môže vyjsť draho.

Skupina BizPartner Group už od roku 2013 umožňuje klientom po celom Slovensku dostať sa k vysnívanej nehnuteľnosti veľmi jednoduchým a pohodlným spôsobom.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Rent to own- Prenájom s možnosťou odkúpenia neskôr

Ponúkame vám možnosť nájsť si vysnívanú nehnuteľnosť, ktorú za vás kúpime, prenajmeme vám ju a vy si ju môžete odkúpiť neskôr, a to za vopred dohodnutých podmienok. Stačí vám uhradiť rezerváciu od 15%, ktorá sa v plnej výške započítava do kúpnej ceny, a môžete sa okamžite nasťahovať. Cena, za ktorú ju od nás neskôr odkúpite, sa počas celého obdobia nezmení, čo vás zároveň chráni aj pred nepríjemným rastom cien nehnuteľností.

Výhody služby Rent-to-own:

  • k nasťahovaniu vám stačí len malá čas kúpnej ceny, štandardne od 15%,
  • do nehnuteľnosti sa môžete okamžite nasťahovať alebo ju ďalej prenajímať,
  • nájomné za užívanie nehnuteľnosti je nižšie, ako by ste platili v prípade komerčného nájmu,
  • nehnuteľnosť môžete rekonštruovať alebo upraviť podľa svojich predstáv,
  • cenu nehnuteľnosti máte zafixovanú až do odkúpenia,
  • na odkúpenie nehnuteľnosti do svojho vlastníctva získate čas až niekoľko rokov. Môžete tak urobiť v hotovosti, úverom alebo hypotékou kedykoľvek počas tejto doby aj predčasne, a to bez akýchkoľvek obštrukcií či pokút,
  • prenájom s odkúpením neskôr vám v budúcnosti môže vďaka fixácií ceny nehnuteľnosti pomôcť pri žiadaní hypotéky,
  • v prípade, že budete mať problém s odkúpením nehnuteľnosti v zmysle dohodnutých zmluvných podmienok, nemusíte mať obavy. Na základe vzájomnej dohody vám umožníme dobu rezervácie predĺžiť alebo nehnuteľnosť posunieme ďalšiemu záujemcovi tak, aby sme vám vedeli vrátiť rezervačný poplatok.

Rent-to-own, férová cesta k vlastným priestorom na podnikanie.

Ako postupovať:

  1. Nájdite si na trhu nehnuteľnosť, ktorú by ste chceli neskôr odkúpiť.
  2. Pošlite nám o nej informácie ako fotky, odkaz na inzerát či list vlastníctva.
  3. Následne vám vypracujeme a zašleme nezáväznú ponuku prenájmu s odkúpením neskôr.
  4. Po odsúhlasení ponuky nehnuteľnosť kúpime a prenajmeme vám ju až dovtedy, kým ju budete môcť odkúpiť. Na začiatok uhradíte len dohodnutý rezervačný poplatok a môžete sa nasťahovať.
  5. Posledným krokom je odkúpenie nehnuteľnosti do vášho vlastníctva. Môžete tak urobiť kedykoľvek v hotovosti, úverom alebo hypotékou, a to za rovnakú cenu, ako bolo dohodnuté pri podpise zmluvy.

Rent-to-own, férová cesta k vlastným priestorom na podnikanie.

Prenájom s odkúpením neskôr môžete využiť aj pri nehnuteľnostiach vo výstavbe

Ak máte záujem o prenájom s možnosťou odkúpenia v projekte, ktorého výstavba ešte len prebieha, postup je veľmi podobný. Výška rezervácie sa v tomto prípade bude odvíjať od podmienok developera. Štandardne sa rezervácie developerských nehnuteľností pohybujú od 15 do 30 % z celkovej ceny. Akonáhle sa rozhodnete pre konkrétnu nehnuteľnosť, kontaktujte nás a my s developerom dohodneme všetky potrebné úkony. 

Po kolaudácii nehnuteľnosť doplatíme my, následne vám ju prenajmeme a vy sa môžete okamžite nasťahovať. Na jej odkúpenie budete mať čas až niekoľko rokov. Cena, za ktorú ju neskôr od nás budete môcť odkúpiť, sa počas celého obdobia nezmení.

Vykročte na cestu k vlastnej nehnuteľnosti spolu s nami. Už nemusíte čakať kým splníte požiadavky bánk alebo našetríte dostatočnú hotovosť.

Pre viac informácií nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formulára na našej webovej stránke, telefonicky alebo emailom.

Viac na www.finance.bizpartnergroup.com

« späť na všetky články